9 Juli 2019

Spreekuren augustus 2019

In de maand augustus is er geen inloopspreekuur.

Gedurende de periode 1 augustus tot en met 1 september is er geen vrij inloopspreekuur bij Woonbelang. Het is wél mogelijk om telefonisch of per e-mail een afspraak te maken voor een gesprek. Vanwege vakantie-afwezigheid kan beantwoording van een ingesproken bericht of e-mail wat langer op zich laten wachten.

Vanaf donderdag 1 augustus tot en met zondag 1 september 2019 zijn er géén spreekuren op maandag- en woensdagmiddagen en op vrijdagmorgen.

Het kantoor is wél telefonisch bereikbaar op telefoonnummer 043 354 09 19. Bij afwezigheid kunt u een boodschap inspreken. U wordt dan teruggebeld.

Een andere mogelijkheid is het sturen van een e-mailbericht naar info@woonbelang.com Ook dan krijgt u zo spoedig mogelijk een reactie.

Het bestuur van Woonbelang wenst u een fijne vakantietijd. 


8 Juli 2019

Uitgave 39 van WBlits

De zomereditie van ons ledenblad WBlits is er!

Leden van Woonbelang vinden vier keer per jaar ons ledenblad WBlits in de brievenbus of op de deurmat samen met de Huurwijzer. Dat is het kwartaalblad van de Nederlandse Woonbond boordevol met informatie over onderwerpen die met huren te maken hebben.

In WBlits nr. 39 komen diverse zaken uitgebreid aan de orde.  Zoals het verslag van de algemene ledenvergadering, een terugblik op de ledenraadpleging en de uitslag van onze prijsvraag.

Voor meer informatie hierover; open hier de link.    

WBlits wordt altijd samen met de Huurwijzer -het kwartaalblad- van de Nederlandse Woonbond verstuurd. Het zomernummer van de Huurwijzer staat boordevol informatie o.a. over servicekosten. Om auteursrechtelijke redenen kunnen wij de Huurwijzer niet publiceren.

Huurders van Woonpunt, die lid zijn van onze vereniging, zitten dus voor één euro per maand op de eerste rang.