17 December 2016

spreekuren december 2016 en januari 2017

Spreekuren week 52 en week 1 vervallen.

Gedurende de laatste week van het jaar (26 t/m 31 december) is er voor leden en huurders van Woonpunt geen inloopspreekuur op maandag, woensdag en vrijdag.  Ook de eerste week van het nieuwe jaar (2 t/m 6 januari 2017) zijn er op de vaste tijden geen inloopspreekuren.

Vanaf  maandag 9 januari kunt u weer binnenlopen met uw vragen over alles wat met het huren van uw woning te maken heeft.

In dringende gevallen kunt u inspreken op 043-354 09 19 of een e-mailbericht sturen naar info@woonbelang.com  Er zal dan zo snel als mogelijk is met u contact opgenomen worden.

Het bestuur en medewerkers van Woonbelang wensen u een gezellige eindejaartijd en een voortreffelijk begin van het nieuwe jaar toe. 


16 December 2016

WBlits 29 en Huurwijzer 4 Winter 2016

Voor de vierde keer dit jaar ontvangen de leden van Woonbelang het ledenblad WBlits in combinatie met de Huurwijzer van de Nederlandse Woonbond.

hoofdonderwerpen in WBlits 29

  • terugblik op huurdersconferentie van 19 november
  • ondertekening prestatieafspraken 2017 op Maastricht 24 november

U kunt hier doorklikken naar WBlits 29.

Om auteurrechtelijke redenen kunnen wij het blad de Huurwijzer niet op onze site aanbieden.

16 December 2016

Ondertekening Prestatieafspraken 2017 Maastricht

Ondertekening Prestatieafspraken 2017 Maastricht

Op 24 november 2016 zijn, na een jaar van voorbereiding en bespreking, de Prestatieafspraken voor het jaar 2017 in de gemeente Maastricht ondertekend.

Voor het eerst zijn de huurdersverenigingen, die gerelateerd zijn aan de drie sociale verhuurders (Woonpunt, Servatius en Maasvallei), wettelijk betrokken bij de totstandkoming van de prestatieafspraken. Als volwaardig partner tekenen zij dus mee.   

De integrale versie van het document kunt u hier vinden. 

foto:
zittend vlnr: Riny Jalhay vrz. HV Woonvallei, Gerdo van Grootheest Wethouder, Jack Gerats Wethouder
staand vlnr: Martin Koekkelkoren vrz. HV Servaassleutel, vertegenwoordiger namens dir.bestuurder Servatius, Frans Crijns, dir.bestuurder Maasvallei, John van Geel vrz. HV Woonbelang, Mirjam Depondt-Olivers dir.bestuurder Woonpunt