18 December 2013

ledenblad WBlits 20

Ledenblad WBlits uitgave nummer 20 valt bij alle huurders van Woonpunt in Maastricht en het Mergelland in de brievenbus.

Deze week valt WBlits 20 uitzonderlijk bij alle huurders van Woonpunt in Maastricht, Meerssen, Valkenburg aan de Geul, Eijsden-Margraten, Gulpen-Wittem en Vaals in de bus.

Reden hiervoor is dat het bestuur niet alleen haar leden, en dat zijn er ruim 3500, een goed 2014 wil toewensen maar ook alle andere huurders bij Woonpunt haar nieuwjaarswensen wil overbrengen. Extra aandacht wordt gegeven aan het Woonlastenonderzoek 2013 waaraan huurders van Woonpunt hebben meegedaan. Zie ook elders in deze rubriek het verslag daarvan. Tevens wordt het belang van het lidmaatschap onderstreept door het houden van een ledenwerfactie.

Voor een volledige weergave van WBlits 20  klik hier

                                                                                     

18 December 2013

Word lid 2013-14

MEER DAN VIJFENDERTIGHONDERD

Ruim 3500 huurders van Woonpunt gingen u voor. Zij zijn al lid van Woonbelang en onderstrepen daarmee het belang van een gezamenlijke behartiging van huurderszaken.

DE HUURMARKT WORDT STEVIG  'AANGEPAKT' DOOR MINISTER BLOK. KUN JE ALS HUURDER IETS DOEN AAN DE STEEDS HOGER WORDEN DE WOONLASTEN? 

NIET ALS INDIVIDU...BEHALVE ÁNDERS STEMMEN....MAAR IN IEDER GEVAL WÉL DOOR LID TE WORDEN VAN EEN HUURDERSVERENIGING. ÓNZE HUURDERSVERENIGING!

aanmelden via de knop op de homepage van deze site

GEWOON DOEN!

  • Ieder nieuw lid ontvangt een VVV-bon van € 5,=  *

  • Iedere vijfentwintigste aanmelding wordt beloond met een VVV-bon van € 25,=  *

* Deze actie loopt tot en met 28 februari 2014