19 Maart 2012

Overleg Woonbelang met Bewonersoverlegcommissies op 2 april 2012

Op maandag 2 april vindt het halfjaarlijks overleg plaats dat het bestuur van Woonbelang heeft met de leden van de bewonersoverlegcommissies (BOC's) uit Maastricht en het Mergelland.

De bijeenkomst wordt gehouden in 't Förtsje, Ebenistendreef 106 en begint om 19.30u. 

 

Die avond zullen de stedelijke ontwikkelingen het centrale thema zijn waarover gesproken zal worden. Ingezoomd wordt op de herstructurering in zowel Maastricht West als Noord-Oost. Ten aanzien van N.O. zullen de ontwikkelingen in relatie tot de ondertunneling van de A2 beschouwd worden.

Woonpunt heeft in beide gebieden veel woningbezit. Bert Vrolijk, directeur Woonpunt Maastricht en Mergelland zal de aanwezigen informeren over de ontwikkelingen die hij vanuit zijn persepectief een "optelsom van ambities" noemt.

De bijeenkomst is toegankelijk voor alle leden van de bij Woonbelang aangesloten BOC's.

 

 

 

12 Maart 2012

eerste digitale enquête naar ledenpanel Woonbelang

Maandagmiddag 12 maart was het dan zo ver! De eerste digitale enquête aan het onlangs opgerichte ledenpanel is verstuurd.

In een korte en bondige enquête worden de leden van het panel gevraagd hun mening te geven over het door de regering voorgestelde idee om woningcorporaties te verplichten 75% van hun woningbezit te verkopen.

Binnenkort zullen we de uitslag op deze site bekend maken.

Deelname aan het panel is voor iedereen in het bezit van een e-mailadres mogelijk. Voorwaarden zijn dat je huurt bij Woonpunt en lid bent van Woonbelang. Inschrijven is gemakkelijk; gebruik daarvoor de aanmeldknop op de homepage.