3 December 2019

Spreekuur wijzigt bij Woonbelang

Woonbelang wijzigt haar spreekuren

Met ingang van 4 december 2019 zullen de vrije inloopspreekuren voor huurders bij Woonpunt op maandagmiddag en vrijdagmorgen vervallen.

Iedere woensdag van 14:00u. tot 15:30u. is er wel gelegenheid om zonder afspraak binnen te lopen in ons kantoor . 

Wat blijft zoals het was, is dat u telefonisch of per e-mail een afspraak kunt maken op een moment dat u het best schikt en waar bij ons nog ruimte in de agenda is.

Bel hiervoor naar 043-354 09 19 (bij afwezigheid kunt u inspreken en wordt u teruggebeld)

of

stuur een e-mailbericht naar info@woonbelang.com met een verzoek voor een afspraak.

LET OP: Als u een of meer klachten heeft over Woonpunt dan dient u deze éérst voor te leggen aan Woonpunt. Komt u in overleg met Woonpunt niet tot een oplossing van het probleem dan kunt u zich tot Woonbelang wenden. 

11 November 2019

geen spreekuur op 15 november

Geen inloopspreekuur op vrijdag 15 november 2019

Aanstaande vrijdag 15 november is er geen vrij inloopspreekuur op ons kantoor.

Vanaf maandag 18 november zijn de spreekuren weer op de vaste momenten.

Zie onder Info & contact  -contactgegevens en route-

U kunt zo binnen lopen maar een afspraak maken kan ook.

Stuur in dat geval dan een e-mailbericht naar info@woonbelang.com 

of bel naar 043-354 09 19

Heeft u en probleem met Woonpunt en komt u er met Woonpunt niet uit....!

Kom dan bij voorkeur op woensdagmiddag naar het spreekuur. (liefst een afspraak maken) want dan is onze medewerker aanwezig die zich specifiek met de klachtafhandeling bezighoudt. 

Tip; neem in zo'n geval zoveel mogelijk bewijstukken van correspondentie met Woonpunt mee en zo mogelijk foto's die over de klacht gaan.   

-

4 Oktober 2019

Uitgave 40 van WBlits

De herfst-editie van ons ledenblad WBlits is er!

WBlits wordt altijd samen met het kwartaalblad van de Nederlandse Woonbond aan onze leden per post toegestuurd. Het herfstnummer van de Huurwijzer bevat veel interesante informatie voor huurders in Nederland. Om auteursrechtelijke redenen kunnen wij de Huurwijzer hier niet publiceren. Bent u huurder bij Woonpunt én lid van Woonbelang dan ontvangt u voor slechts één euro per maand veel informatie in de brievenbus.

Lekker makkelijk thuis bezorgd en ook fijn om later nog eens rustig na te lezen. 

Slechts één reden om lid te worden.....!

In de nieuwe WBlits komen diverse zaken aan de orde zoals tips voor brandveiligheid, ervaringen met WMO, wat is sociale cohesie en wat gaat er gebeuren op het gebied van vocht- en schimmelbestrijding in huurwoningen.

WBlits 40 is hier volledig te vinden: open hier de link

Veel leesplezier ! 


9 Juli 2019

Spreekuren augustus 2019

In de maand augustus is er geen inloopspreekuur.

Gedurende de periode 1 augustus tot en met 1 september is er geen vrij inloopspreekuur bij Woonbelang. Het is wél mogelijk om telefonisch of per e-mail een afspraak te maken voor een gesprek. Vanwege vakantie-afwezigheid kan beantwoording van een ingesproken bericht of e-mail wat langer op zich laten wachten.

Vanaf donderdag 1 augustus tot en met zondag 1 september 2019 zijn er géén spreekuren op maandag- en woensdagmiddagen en op vrijdagmorgen.

Het kantoor is wél telefonisch bereikbaar op telefoonnummer 043 354 09 19. Bij afwezigheid kunt u een boodschap inspreken. U wordt dan teruggebeld.

Een andere mogelijkheid is het sturen van een e-mailbericht naar info@woonbelang.com Ook dan krijgt u zo spoedig mogelijk een reactie.

Het bestuur van Woonbelang wenst u een fijne vakantietijd. 


8 Juli 2019

Uitgave 39 van WBlits

De zomereditie van ons ledenblad WBlits is er!

Leden van Woonbelang vinden vier keer per jaar ons ledenblad WBlits in de brievenbus of op de deurmat samen met de Huurwijzer. Dat is het kwartaalblad van de Nederlandse Woonbond boordevol met informatie over onderwerpen die met huren te maken hebben.

In WBlits nr. 39 komen diverse zaken uitgebreid aan de orde.  Zoals het verslag van de algemene ledenvergadering, een terugblik op de ledenraadpleging en de uitslag van onze prijsvraag.

Voor meer informatie hierover; open hier de link.    

WBlits wordt altijd samen met de Huurwijzer -het kwartaalblad- van de Nederlandse Woonbond verstuurd. Het zomernummer van de Huurwijzer staat boordevol informatie o.a. over servicekosten. Om auteursrechtelijke redenen kunnen wij de Huurwijzer niet publiceren.

Huurders van Woonpunt, die lid zijn van onze vereniging, zitten dus voor één euro per maand op de eerste rang.